Do you use Kingsoft PC Doctor?

Discussion in 'polls' started by ams963, Feb 12, 2012.

?

Do you use Kingsoft PC Doctor?

  1. Yes- full version with anti-malware

    7 vote(s)
    15.2%
  2. Yes- the Lite version

    2 vote(s)
    4.3%
  3. No- not needed with current setup

    19 vote(s)
    41.3%
  4. No- it's useless and not good

    11 vote(s)
    23.9%
  5. Never heard of it

    7 vote(s)
    15.2%
  1. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    Do you use Kingsoft PC Doctor?
     
  2. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,873
    I run the full version in one of my snapshots.
     
  3. Yash Khan

    Yash Khan Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    1,833
    NO. May be if only security module will be there I will try it.
     
  4. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    No- not needed with current setup
     
  5. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,248
    Location:
    Chaotic Land
    Yep I do. Use it as an alternative to MBAM on one of my pcs.
     
  6. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,212
    No, but I like a lot Kingsoft Office.
     
  7. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,433
    Location:
    Europe
    No- it's useless and not good.
     
  8. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
    i used only once..will try it again..
     
  9. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    Will use it when kpcd has only antimalware features and no tweaking features
     
  10. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    using kpd lite(tuneup module only).........
     
  11. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    Never heard of it! :rolleyes:
     
Loading...