Do you use a pure AV without BB / HIPS?

Discussion in 'polls' started by progress, Jan 24, 2010.

?

Do you use a pure AV without BB / HIPS?

  1. Yes ? I use a pure AV without BB / HIPS

    28 vote(s)
    53.8%
  2. No ? I use a AV with BB / HIPS

    19 vote(s)
    36.5%
  3. Other ? I use a BB / HIPS without an AV

    5 vote(s)
    9.6%
Multiple votes are allowed.
  1. progress

    progress Guest

    Do you use a pure AV without BB / HIPS? :doubt:
     
  2. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,433
    Location:
    Europe
    o – I use a AV with BB / HIPS. And not only. ;)
     
  3. dw426

    dw426 Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Posts:
    5,543
    Avast 5 only, though, it technically does have a BB...a rather silent one. When/if I find a HIPs/BB that doesn't bombard me with popups when my system sneezes and/or doesn't expect me to be a CIA code cracker to figure out what it's trying to tell me, then I'll get one.
     
  4. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    I only use an AV (Which is KIS 2010)

    I would really like to use an HIPS/BB
    I have tried with Comodo, Malware Defender, OA, A2 and a whole lot more.

    But everytime i install one, my bro uninstalls it, he finds them too annoying (pop ups)
    Even when i set it up for 0 pop ups -_- :cautious:
     
  5. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Just using Avast IS that has very much silent BB:-*
     
  6. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
  7. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    I usually use some form of an AV along with Prevx and Defensewall.
     
  8. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    While I voted for #1, the difference is getting blurred - e.g., NIS 2010's 'Sonar' functionality.
     
  9. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    I do not use AV softwares in realtime, I have DWPF in realtime only, don't need more.
     
  10. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    No realtime AV here, just an occasional scan with A-squared and MBAM.
     
  11. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    No AV here as well at the moment.

    Gerard
     
  12. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    5,648
    Location:
    Hawaii
    Avira + DefenseWall + MalwareDefender
     
  13. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,219
    Shadow Defender + Avira Premium on demand.
     
  14. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,828
    Location:
    Last Breath Farm
    avast! 4.8 (waiting to upgrade) + Prevx Realtime + ZAP (with the OSFirewall enabled)
     
  15. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    I trust Norton IS 2010..I don't know where to put SONAR-2...But SONAR-2 is showing great strength..

    Using LUA and AppLocker Policy (No Exclusion List)...
     
  16. guest

    guest Guest

    I use Microsoft Security Essentials. I think it is a pure AV.
     
Loading...