Do you use a pure AV without BB / HIPS?

Discussion in 'polls' started by progress, Jan 24, 2010.

?

Do you use a pure AV without BB / HIPS?

  1. Yes ? I use a pure AV without BB / HIPS

    28 vote(s)
    53.8%
  2. No ? I use a AV with BB / HIPS

    19 vote(s)
    36.5%
  3. Other ? I use a BB / HIPS without an AV

    5 vote(s)
    9.6%
Multiple votes are allowed.
  1. progress

    progress Guest

    Do you use a pure AV without BB / HIPS? :doubt:
     
  2. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,836
    Location:
    Europe, UE citizen
    o – I use a AV with BB / HIPS. And not only. ;)
     
  3. dw426

    dw426 Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Posts:
    5,543
    Avast 5 only, though, it technically does have a BB...a rather silent one. When/if I find a HIPs/BB that doesn't bombard me with popups when my system sneezes and/or doesn't expect me to be a CIA code cracker to figure out what it's trying to tell me, then I'll get one.
     
  4. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,481
    I only use an AV (Which is KIS 2010)

    I would really like to use an HIPS/BB
    I have tried with Comodo, Malware Defender, OA, A2 and a whole lot more.

    But everytime i install one, my bro uninstalls it, he finds them too annoying (pop ups)
    Even when i set it up for 0 pop ups -_- :cautious:
     
  5. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai
    Just using Avast IS that has very much silent BB:-*
     
  6. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
  7. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    I usually use some form of an AV along with Prevx and Defensewall.
     
  8. Aaron Here

    Aaron Here Registered Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Posts:
    1,205
    Location:
    USA
    While I voted for #1, the difference is getting blurred - e.g., NIS 2010's 'Sonar' functionality.
     
  9. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    I do not use AV softwares in realtime, I have DWPF in realtime only, don't need more.
     
  10. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,485
    No realtime AV here, just an occasional scan with A-squared and MBAM.
     
  11. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    No AV here as well at the moment.

    Gerard
     
  12. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    5,928
    Location:
    Hawaii
    Avira + DefenseWall + MalwareDefender
     
  13. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,592
    Shadow Defender + Avira Premium on demand.
     
  14. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,995
    Location:
    Last Breath Farm
    avast! 4.8 (waiting to upgrade) + Prevx Realtime + ZAP (with the OSFirewall enabled)
     
  15. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,060
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    I trust Norton IS 2010..I don't know where to put SONAR-2...But SONAR-2 is showing great strength..

    Using LUA and AppLocker Policy (No Exclusion List)...
     
  16. guest

    guest Guest

    I use Microsoft Security Essentials. I think it is a pure AV.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.