Do I need the SAS Core Service?

Discussion in 'other anti-malware software' started by berryracer, Jun 14, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    I installed the Free Edition of SUPERAntiSpyware and there is a SAS Core service running at startup...

    I can safely set it to Manual right? Since I don't use the Pro version?

    Someone with a bit more technical details about this particular service kindly shed some light on the above.
     
  2. abu shofwan

    abu shofwan Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Posts:
    358
    Location:
    Earth
    taken from SAS Dev/admin :D
     
  3. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    thanks a lot for this info bro
     
  4. abu shofwan

    abu shofwan Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Posts:
    358
    Location:
    Earth
    My pleasure :)
     
  5. tysonn1

    tysonn1 Lurker

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Posts:
    2
    Can you please give us a link where you get this information? I want to read more about this particular issue..

    thanks
     
    Last edited: Jul 8, 2012
  6. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.