Disabling Protection before Uninstall

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by imbart, Apr 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. imbart

    imbart Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Posts:
    4
    I uninstalled Spywareblaster 4.1 without disabling protection first in order to install tne new 4.2 version. I realised my mistake and "system restored" to show Spywareblaster 4.1 again in order to disable. Unfortunately although 4.1 appeared again the database had disappeared so I undid the system restore and installed Spywareblaster 4.2 and all seems fine with a full enabled database from 4.2. Did my original mistake upset any other configuration?
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Hi,

    Nope - you're fine. :)

    We recommend disabling protection + uninstalling the old version first for completeness.

    If you're upgrading from 4.1 to 4.2, doing so isn't necessary. The new installer should take care of everything.

    (If upgrading from a 3.x version of SpywareBlaster or earlier, it's recommended because of a number of changes.)

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. imbart

    imbart Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Posts:
    4
    Many thanks for your prompt and reassuring reply.:thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.