Differences between VSS and RSS copy engines

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Minimax2000, Feb 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Minimax2000

    Minimax2000 Registered Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Posts:
    204
    Location:
    Switzerland
    Hello

    I am a proud user of FD-ISR :) . Yesterday though I created a snapshot from my external archive. After booting to that snapshot my isrcopy2k.exe crashed. My other snapshots work flawlessly.

    Perhaps I can change the copy engines. How can I tell whether I have VSS or RSS installed?

    Thanks for your advice.

    Frank
     
  2. screamer

    screamer Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Posts:
    921
    Location:
    Big Apple USA
    Frank,

    If you are using the VSS copy engine. Just prior to a "copy" FD-ISR will show "Starting VSS copy engine".

    hth,

    ...screamer
     
  3. Minimax2000

    Minimax2000 Registered Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Posts:
    204
    Location:
    Switzerland
    Thanks screamer

    I am not seeing this message prior to a copy thus I conclude I have been using the RSS engine.

    Frank
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,047
    HI Frank

    Try doing another copy from the same archive, to the newly created snapshot. That might solve the problem you had.

    Pete
     
Thread Status:
Not open for further replies.