Differences between VSS and RSS copy engines

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Minimax2000, Feb 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Minimax2000

    Minimax2000 Registered Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Posts:
    204
    Location:
    Switzerland
    Hello

    I am a proud user of FD-ISR :) . Yesterday though I created a snapshot from my external archive. After booting to that snapshot my isrcopy2k.exe crashed. My other snapshots work flawlessly.

    Perhaps I can change the copy engines. How can I tell whether I have VSS or RSS installed?

    Thanks for your advice.

    Frank
     
  2. screamer

    screamer Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Posts:
    922
    Location:
    Big Apple USA
    Frank,

    If you are using the VSS copy engine. Just prior to a "copy" FD-ISR will show "Starting VSS copy engine".

    hth,

    ...screamer
     
  3. Minimax2000

    Minimax2000 Registered Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Posts:
    204
    Location:
    Switzerland
    Thanks screamer

    I am not seeing this message prior to a copy thus I conclude I have been using the RSS engine.

    Frank
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,011
    HI Frank

    Try doing another copy from the same archive, to the newly created snapshot. That might solve the problem you had.

    Pete
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.