Dell and XP proff.

Discussion in 'other software & services' started by Huupi, Sep 3, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Huupi

    Huupi Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Posts:
    2,024
    Just read their site,at least here in europe Dell offers now again workstations with Windows XP proff. !!!!!!! they give you a choice !! This is an advantage with a big vendor who could resist the very demanding MS.
     
  2. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    8,729
    Hello,
    I'm really starting to stop disliking Dell...
    first, Ubuntu, now XP against Vista... they be doing a good job, matey.
    Mrk
     
  3. NGRhodes

    NGRhodes Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Posts:
    2,339
    Location:
    West Yorkshire, UK
    I think its because a lot of enterprise customers can't use Vista yet because its not stable or mature enough yet and they cover the biggest proportion of Dells income.

    I work for an organisation with approx 5000 Dell machines in one City (multiple locations, one giant WAN) and there are still some people who can't run XP, alone Vista due to legacy and bespoke apps needed (including some non-MS network user authentification).
     
  4. Huupi

    Huupi Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Posts:
    2,024
    Yes its all about profit and money,but for us end users its a fair move much appreciated i guess.
     
  5. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,799
    I think it's great that they offer XP still, but I am a little surprised cause they most likely do get some flack from MS about it..
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.