Delete the default tasks in file .xlm ??

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by _Doug_, Apr 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Doug_

    _Doug_ Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Posts:
    8
    Hello,
    having bought recently NOD32 ESET Smart Security in our company, we are soon going to display it on the network, everything works marvelously except for a detail: the strategic tasks by default!

    I do not manage to delete the tasks by default in the planificateur, for via the console RA (in my .xml file) they are deleted well.
    How to resolve my problem?

    Thank you in advance

    ps:I use a French/English translator, sorry for the errors.

    Screens:

    http://img247.imageshack.us/img247/3999/sanstitre1db0.jpg

    http://img247.imageshack.us/img247/8016/sanstitre2ka1.jpg

    http://img247.imageshack.us/img247/2126/sanstitre3et6.jpg
     
    Last edited: Apr 24, 2008
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    I'd suggest downloading the configuration from a client first, marking the desired tasks for deletion and then pushing the configuration back to the client(s).
     
  3. _Doug_

    _Doug_ Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Posts:
    8
    How on this procedure?: http://www.betterantivirus.com/faq/faqs/1193868826.html

    I made out a will but it does not walk (I have forgotten surement something, I work above).

    But that annoys me because I am going to have to repeat the procedure for every pc?! o_O

    He it to 400 PC on in my company... :blink:

    On the first post, i have update the pictures
     
    Last edited: Apr 24, 2008
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    You don't need to repeat that for every client. Just download the configuration, select the desired tasks used on all workstations, mark them for deletion and apply the configuration to the desired workstations at once.
     
  5. _Doug_

    _Doug_ Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Posts:
    8
    Last edited: Apr 24, 2008
  6. _Doug_

    _Doug_ Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Posts:
    8
    I I you not during à my problem.... I just deactivated tasks by default in my file of shape .xml then me I follow on a PC client I like defect par my days deactivated and therefore it does not throw!

    :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.