Defrag question

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by Hezakiah, Feb 27, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hezakiah

    Hezakiah Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    166
    Location:
    SW Florida
    I just bought recently Diskeeper 2008 and every time I try and do a manual defrag, it takes forever to get anywhere. For instance, It ran for 6 days straight and was only at 84%. It didn't finish because I stopped it. And I have trialed a few other programs and it still won't defrag my computer. What the heck is going on?

    Windows Vista Home Premium 32
    100 gigs used on a 500 gig HD.

    BTW, I have contacted Diskeeper support and they haven't helped me at all.
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,859
    Location:
    Texas
    Hezakiah,

    Have you tried starting your computer in the safe mode and then running O&O?

    This may help eliminate conflicts between your security software and O&O.
     
  3. Hezakiah

    Hezakiah Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    166
    Location:
    SW Florida
    No Ron, haven't tried that. I'll give it a go today (Sunday). I'll let you know how it goes. Thanks.
     
  4. NGRhodes

    NGRhodes Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Posts:
    2,359
    Location:
    .
    Have you checked your disk for errors ?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.