Defrag doesn't work after creating image

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Rxrich, Oct 26, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rxrich

    Rxrich Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Posts:
    8
    Hi
    I just installed Acronis Ver 8.0 and updated to build 937...I am using a laptop and have 53.51 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
    28.84 Gigabytes Hard Drive Free Space
    After I create an image (full) in Secure Zone I end up with many fragmented files and the defrag utility suggests that I defrag...when I do...the report comes back saying it cannot defrag the large Documents and Settings file...how do I correct this
    Thanks
    Richard
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Rxrich,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Could you please try to find the file with the ".tib extension on your hard drive ? It is possible that you create the image file to your partiton (and not in Acronis Secure Zone).

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
  3. Rxrich

    Rxrich Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Posts:
    8
    Many Thanks Irina...that was the problem...all is well now
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Rxrich,

    Glad to hear that the problem has been resolved. If you have any other questions or encounter any problems please feel free to contact us again. We will certainly try to help you.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.