DefenseWall problem

Discussion in 'other anti-malware software' started by n8chavez, May 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. n8chavez

    n8chavez Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    2,302
    Location:
    Location Unknown
    I've been trying out the combination of DefenseWall and SBIE. I kind of like that setup, I can have SBIE protect DefenseWall and DW protect SBIE. But I have been experiencing a problem. After I installed DW, I rebooted and DW seem to be preventing explorer.exe and any processes that are launched after that from starting. I tried logging off and then logging right back in and everything seems fine.

    Any ideas?
     
    Last edited: May 24, 2008
  2. MikeNAS

    MikeNAS Registered Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Posts:
    697
    Location:
    FiNLAND
    Are those process trusted or untrusted which doesn't start correctly? I'm running same combo but I have different kind of settings. My Sandboxie is untrusted and all programs which I run inside of it are untrusted too.
     
  3. n8chavez

    n8chavez Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    2,302
    Location:
    Location Unknown
    I would assume the defaults settings are being used because I did not even have a chance to change them; all I did was reboot after install. Is there some reason why explorer.exe would be run as untrusted using the default settings?
     
  4. MikeNAS

    MikeNAS Registered Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Posts:
    697
    Location:
    FiNLAND
    explorer.exe and all critical windows components are trusted by default.
     
Thread Status:
Not open for further replies.