DefenseWall - abnormal display of firefox tabs when menu bar unchecked

Discussion in 'other anti-malware software' started by operamail, Dec 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. operamail

    operamail Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    254
    Hi,

    This is a long lasting issue I think. If memory serves right here, I got this problem since firefox version 4.

    Ok, here I'm gonna post some screenshots:

    As you can see, when the Menu Bar is checked, the display of firefox tabs is normal. No problems at all.

    menubar checked.png

    But when I uncheck the Menu Bar in firefox, which is what I usually do when I setup firefox on my system, the display of tabs becomes abnormal.

    menubar not checked.png

    Tabs in those screenshots are the same. Anyone has the same issueo_O?

    OS: xp sp3
    Firefox: 8.0.1
    DW: 3.16


    My best regards,
    Tyler
     
  2. mag1c

    mag1c Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Posts:
    37
    I had similar Tab Problems with Google Chrome.

    I'm using Aurora Firefox Beta Latest and haven't had any problems.
     
  3. operamail

    operamail Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    254
    Hi,

    Do you also have DefenseWall on your system?

    I'm gonna try Aurora and see what's gonna happen. Thanks.

    Edit: Problem still exists with Aurora. I think the problem is on DW's side. Hope there can be an option to turn off the indicator of window tile.
     
    Last edited: Dec 4, 2011
  4. fredra

    fredra Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Posts:
    366
    If you are convinced that DW is the cause of this, please post your concerns here, where Ilya can address it properly.
    http://gladiator-antivirus.com/forum/index.php?showforum=193
    Cheers :D
     
  5. Ilya Rabinovich

    Ilya Rabinovich Developer

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Posts:
    1,543
    This happens because DefenseWall modifies untrusted processes's windows title and FF can't handle it properly.
     
  6. operamail

    operamail Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    254
    I do want to post there, but I've registered thousands of times, no luck for me to log in successfully.:doubt:

    Another reason I posted here is because I knew Ilya would come here and look around.:D
     
  7. operamail

    operamail Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    254
    Hi Ilya, dear sir, thanks for your reply. I received an email from your support team says the issue is totally on FF's side. Sorry I thought your DW was the one to blame.

    Is the issue known to Firefox team? If not, any chance you can add an option to turn off the indicator of window tile? Thank you very much.
     
  8. Ilya Rabinovich

    Ilya Rabinovich Developer

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Posts:
    1,543
    1. I have no idea if FF team aware of it, but I suppose, they don't.

    2. Theoretically, it's possible, but I would prefer to have the issue solved on FF side. :)
     
  9. operamail

    operamail Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Posts:
    254
    Thank you Ilya, I'll send a bug report to FF team, see if they can fix it or not.:)
     
  10. Ilya Rabinovich

    Ilya Rabinovich Developer

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Posts:
    1,543
    I did send bug report too, but yes, this may helps also.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.