DD Won't Recognize HD

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by tkelly, Jun 7, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tkelly

    tkelly Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Posts:
    2
    Location:
    Park City, UT
    I'm a new user of Disk Director Suite. What a fabulous product! My only real interest is in adjusting existing drive partitions as situations change. It worked like a charm on my first attempt.

    However, I do have a problem with one of my drives. It's a 500GB Western Digital drive: WDC WD5000AAKS-00A780. It's' presently setup with three partitions: 146, 146 and 172.

    DD is treating it as a dynamic drive. It's connected as a SATA drive, as are all the others. I'm running XP.

    Thanks for any help.

    Tom
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    What does Windows Disk Management show for the WD drive? Is it setup as a Dymanic Disk?
     
  3. tkelly

    tkelly Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Posts:
    2
    Location:
    Park City, UT
    Hmmm, you're right. It DOES show it as a dynamic drive. Any ideas on how I might have done that? Or, more importantly, how I can fix it without removing data from the volume (I'm guessing this isn't possible).

    Thanks.

    Tom

     
    Last edited: Jun 7, 2008
  4. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
Thread Status:
Not open for further replies.