DD Won't Recognize HD

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by tkelly, Jun 7, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tkelly

    tkelly Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Posts:
    2
    Location:
    Park City, UT
    I'm a new user of Disk Director Suite. What a fabulous product! My only real interest is in adjusting existing drive partitions as situations change. It worked like a charm on my first attempt.

    However, I do have a problem with one of my drives. It's a 500GB Western Digital drive: WDC WD5000AAKS-00A780. It's' presently setup with three partitions: 146, 146 and 172.

    DD is treating it as a dynamic drive. It's connected as a SATA drive, as are all the others. I'm running XP.

    Thanks for any help.

    Tom
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,485
    Location:
    California
    What does Windows Disk Management show for the WD drive? Is it setup as a Dymanic Disk?
     
  3. tkelly

    tkelly Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Posts:
    2
    Location:
    Park City, UT
    Hmmm, you're right. It DOES show it as a dynamic drive. Any ideas on how I might have done that? Or, more importantly, how I can fix it without removing data from the volume (I'm guessing this isn't possible).

    Thanks.

    Tom

     
    Last edited: Jun 7, 2008
  4. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,485
    Location:
    California
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.