Created VHD of XP to run on Win7 does not work

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by alternety, May 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alternety

    alternety Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Posts:
    37
    I used the Paragon tool to create a virtual disk of the hard disk from my machine with a broken motherboard.

    I opened a VM on my new Win7 Pro 64. I booted from the VHD and it seemed to work. I get to a screen that tells me I have to reactivate before I can log on. I am unable to click on the do it online button. There is no apparent effect. And then I have to use a key combination to get the cursor back onto my Win7 screen.

    Any suggestions of a way around this?
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    can you use the phone option? 5min and you are done
     
  3. alternety

    alternety Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Posts:
    37
    No, I can't. I appear to have no ability to interact with the OS in the Virtual machine. If I look at the interface selections page, it is all grayed out. Everything except hard disks seems to be selected though.
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    can you boot in safe mode on that xp vm install and repair it?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.