Corrupted TrueCrypt Partition (header)

Discussion in 'encryption problems' started by tobiasz22, Oct 17, 2015.

  1. tobiasz22

    tobiasz22 Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2015
    Posts:
    3
    I have the same problem like OP from this thread: https://www.wilderssecurity.com/threads/corrupted-truecrypt-partition.327959/
    I couldn't reply in the old thread, so I have to create a new one..

    I recently allowed Windows to initialize the drive and that destroyed the header.

    1) This is what I had at the beginning. I was able to mount my drive in TC:
    http://s8.postimg.org/ym4u6knxx/Przechwytywanie1.jpg

    but unfortunately I was not able to see any data, there was no partition:
    http://s7.postimg.org/q2xrgzdej/Przechwytywanie2.jpg
    2) Then I created in WinHex partition's starting offset file: Test Outer.tc
    I used starting block 1048576 and ending block 5048575
    I was able to mount this file in TC, so everything went well

    3) I have created partition in DISKPART
    (Create partition primary offset=1024)

    4)now I see partition in TC, but I can not mount it because I get error message
    "incorrect password or not a TrueCrypt volume":
    http://s30.postimg.org/sp6a7y7ip/Przechwytywanie3.jpg

    5) now I have header's copy in file Test Outer.tc , partition on my encrypted hard drive (but I can not mount the drive anymore longer because of "incorrect password")

    and no clue what do to now, any suggestions?

    http://s27.postimg.org/fk5dz78sj/Przechwytywanie5.jpg
     
  2. tobiasz22

    tobiasz22 Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2015
    Posts:
    3
    can anyone help me, please?
     
  3. tobiasz22

    tobiasz22 Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2015
    Posts:
    3
Loading...