Copy of Phantom's Ruleset 6 Final

Discussion in 'LnS English Forum' started by Rilla927, Dec 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Greetings everyone,

    I was wondering if anyone can provide a copy of Phantom's Ruleset 6 Final?

    I just got my computer out of the shop and wanted to install LnS, but I need the ruleset. I went to his site and there are no available downloads 'til Jan 1st. I would kindly appreciate it if anyone can.

    Happy Holidays!:)
     
  2. lookcity

    lookcity Registered Member

    Joined:
    Oct 22, 2005
    Posts:
    46
    Location:
    China
    6 Final is really a final version :)

    Phantom's ruleset will become a payware later.
     
  3. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    It has already.
    I am sure that someone can send you the old file that you need to install manually, together with some instructions.
     
  4. bloodscourge

    bloodscourge Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Posts:
    372
    Location:
    France
    Hi,

    Here is the translation from a french tutorial by Tepee for Phant0m's ruleset. You should have sufficient informations (screenshots + translation). If you have any problem... ask ;)

    My Phant0m's ruleset copy attached (zip file, delete .txt extension).
     

    Attached Files:

    Last edited: Dec 28, 2005
  5. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Wow! Thanks Bloodscourge, Blackcat, Lookcity!

    Bloodscourge when I clicked on the "Here" it is still in French;);)

    Can you tell me how to delete this text extension? I figured it out, ugh!
     
    Last edited: Dec 28, 2005
  6. bloodscourge

    bloodscourge Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Posts:
    372
    Location:
    France
    Strange o_O It worked for me.

    I edited the translation URL... is it still in french? Or perhaps you found out with screenshots :p:D

    Edit : seems my link works but partially translated o_O If I refresh page it's ok...
     
    Last edited: Dec 28, 2005
  7. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    That's great thanks! I punched in the ipconfig/all just to compare mine with your screen shot and the Default Gateway, DHCP Server, DNS Servers all have the same exact address. There is one address for each, is all this common place?

    The top right corner of rule editing tab where it says "Rule Description", what should be placed there?
     
    Last edited: Dec 28, 2005
  8. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    Rule Description is just that. it describes teh rule. for some rules, phantom uses that space to point out that the rules needs editing first.
     
  9. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Sorry, been offline. That winter flu I get every year.

    I installed Phantom's Rules, but a lot of my apps can't update, I have no internet connection, nothing showing under "Network Connections" in control panel, now if I use standard ruleset I can get a connection.

    Some of my programs won't install saying there is something wrong with the windows installer, when I just got done installing a program. I'll install a couple and then one won't install, I'll install a few more and it happens again. This is where I need your help please. I will do some screen shots so you guys can see what everything looks like.

    Well, no matter what I can't upload any images, I have no clue.
     
  10. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    I will try again! Keep getting connection was reset. Tried with Image Shack last.o_O
     
  11. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    Rilla - did u make sure to edit the rules for dns and dhcp?
     
  12. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Hey WSFuser,

    yes I did, but I noticed when I checked my ipconfig/all the address is exactly the same for DNS (and there is only one DNS address, not two), DHCP (which was enabled already through my router), and now I can't remember the third one. So all three items all have the same address when I punched in ipconfig/all for my machine.

    According to his screenshot there were four different items to activate with different address's.

    Each time I did a rule I hit apply. I still don't have my serial# for LnS. When I click on the link in the program, I can never reach the site for some reason. I'll have to get a hold of Frederic.
     
Thread Status:
Not open for further replies.