Cool Smilie wrongly triggered

Discussion in 'Forum Related Discussions' started by Mele20, Apr 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mele20

    Mele20 Former Poster

    Joined:
    Apr 29, 2002
    Posts:
    2,495
    Location:
    Hilo, Hawaii
    I guess this is sort of like the smilie that is triggered if you use three question marks in a row. I just noticed this in a post in the NOD32 forum and I replied and the same smilie got triggered in my post. Funny, but also a bit irritating since this cool smilie cuts off information. There is supposed to be the number 8 and a close parenthesis symbol after the 0 below ...not a smilie! What could be triggering this one?

    Archive support module version: 1.014 (2004040:cool:

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=163819#post163819
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,149
    Location:
    New England
    Yes, that is exactly what is triggering it. The "8" followed by the ")" will produce that :cool: character. Two ways around this is to either put all the copy/paste information into a code block...


    Code:
    Archive support module version: 1.014 (20040408)
    Or while making the post, you can select the: "Disable smilies in text" item in the Additional Options section below where you enter the message to be posted, which actually will suppress all such characters.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.