Convert vhd to tib

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Snipfold, Jun 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Snipfold

    Snipfold Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Posts:
    4
    What Software can convert .vhd Image of Partition of HD to Acronis .tib format ?
    I can't create Acronis image (In Acronis True Image Home 2009) from Virtual Hard drive mounted with WinMount3 :(
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,480
    Location:
    California
    Have you tried booting the TI CD (or ISO file) in the VM and then saving the TIB file elsewhere?
     
  3. Snipfold

    Snipfold Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Posts:
    4
    I have not VM.
    My system Windows XP SP3 and I need on theese system convert .vhd image to Acronis .tib image
     
  4. Snipfold

    Snipfold Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Posts:
    4
    I try use Sun VirtualBox but backup into network is very slowly
     
Thread Status:
Not open for further replies.