Configuring

Discussion in 'LnS English Forum' started by -z3r0-, Jan 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -z3r0-

    -z3r0- Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    74
    Location:
    Pittsburgh PA
    OK I finally got it up and running and am testing it out and so far I really like it.

    I do alot of online gaming and I have added a few rules for them so they can work.

    What I am wandering is I have went to the internet filtering tab, clicked add, enterend the application and left everything alse alone. went back to the filtering tab and undid the stop sign. Walla the game can get on the server and I can play.

    Now what I am wandering is did I do this right? Did open myself up to the world now that I have done this or can only this application when running be able to access the web through the ports?
     
  2. -z3r0-

    -z3r0- Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    74
    Location:
    Pittsburgh PA
    Looks like its back to Zone Alarm.

    I can configure it much easier and know that my settings are right and not comprimising me.
     
  3. Xyzzy

    Xyzzy Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2005
    Posts:
    67
    Location:
    Poland
    Find what is best for you and use it.
    You can test your safety with number of online security scanners (like the one on grc.com)

    And remember that ZoneAlarm has history od corrupting data... :cool:

    X.
     
  4. -z3r0-

    -z3r0- Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    74
    Location:
    Pittsburgh PA
    according to the test on grc.com i dont even need a firewall because every port on the router is stealthed.

    I just mainly want it to know if anything is trying to access from within the PC.
     
  5. no13

    no13 Retired Major Resident Nutcase

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Posts:
    1,327
    Location:
    Wouldn't YOU like to know?
    Would you mind terribly if I asked you to post your ruleset... I wanna copy some parts :D
     
  6. -z3r0-

    -z3r0- Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    74
    Location:
    Pittsburgh PA
    If I knew how to opy my routers rule set I would but I got no clue how to do that. It cam prepackaged with this set-up.
     
  7. no13

    no13 Retired Major Resident Nutcase

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Posts:
    1,327
    Location:
    Wouldn't YOU like to know?
    *wha*...*gasp*
    umm.. err.. oouh... umm...
    I speethleth... whath can I thay?
    What company u use?
    I use SMC barricade... all closed, but some "open"... no stealth ports... :(
    Lucky dog *puppy*
     
  8. -z3r0-

    -z3r0- Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    74
    Location:
    Pittsburgh PA
    verizon dsl

    westell versalink gateway router
     
  9. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,794
    Location:
    Texas
    This is the LookStop official support forum. All other topics should go in Other firewalls. Thanks everyone.
     
Thread Status:
Not open for further replies.