Comodo v 5 download?

Discussion in 'other anti-malware software' started by aigle, Feb 18, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Hi, from where I can get it?

    Thanks
     
  2. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    Which one aigle? 5.10 or 5.12?
     
  3. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    5.10.
    I think 5.12 was for windows 8. Am I true?
     
  4. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
  5. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
  6. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Or There.:thumb:
     
  7. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Thanks guys! however with both links I get v 6, latest one.
     
  8. a256886572008

    a256886572008 Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Posts:
    103
  9. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Thanks a lot. Seems I was blind. :)
     
  10. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    aigle, Are you having trouble with cis 6 and sandboxie?
     
  11. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    There was with beta version of CIS 6. Did not try after that. Are they compatible now?
     
  12. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    For some folks yes. I'm still having problems running firefox but chrome works now. I'm going to wait a little bit longer before using it.
     
  13. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Thanks
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.