Comodo users ! Help me plz

Discussion in 'other firewalls' started by baK99, Nov 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baK99

    baK99 Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Posts:
    11
    Location:
    somewhere in europe
    Hello,
    I'v got a LAN with 3 PCs at home and my PC is connected to the Net. I have Comodo 3 installed on it. Could you please tell me how to allow my LAN users to use my NET connection. I'v added my LAN network in to the trusted one, so i can see the other users PC\shared files and they can do the same... but still they can't use my NET connection when i have Comodo running.

    Best Regards.
     
  2. Coolio10

    Coolio10 Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Posts:
    1,124
    Weird. I purposely deleted my network zone from cpf3 thinking the alert would come up but it didn't and my internet still works. When the green alert comes up it gives you the option of sharing the network. You probably forgot to do that. Don't worry it can be fixed. Go under firewall and do the stealth ports wizard. Pick the first option and go through the process.

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    • cpp0.jpg
      cpp0.jpg
      File size:
      81.3 KB
      Views:
      281
    Last edited: Nov 2, 2007
  3. baK99

    baK99 Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Posts:
    11
    Location:
    somewhere in europe
    Thanks a lot, i'll try to do that once again.
    Just i used to do it once already and in my trusted network options there are to rules that allow all the traffic among my PC an LAN... I'v decided maybe i do need some extra rules or something...
    i'll try once again and let you know.


    Quick question: should i add 2 trusted networks (NET & LAN) or only 1 (LAN) ?


    Best Regards.
     
  4. Coolio10

    Coolio10 Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Posts:
    1,124
    Both. Lan allows needs net.
     
  5. baK99

    baK99 Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Posts:
    11
    Location:
    somewhere in europe
    i understand that LAN Must be allowed... but if i lable my NET network as a trusted one, will i be protected or not after that?
     
  6. Coolio10

    Coolio10 Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Posts:
    1,124
    Oh. Try only lan as trusted than. If not than try net.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.