Comodo Rescue DIsc Lockup while Booting !!

Discussion in 'other anti-virus software' started by crownstar, Jul 25, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crownstar

    crownstar Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Posts:
    2
    Location:
    US
    I d/led Comodo Rescue Disc which utilizes SliTaz GNU/Linux for LIve CD
    Everytime I reboot with CD in drive it boots up and goes through the process.

    then it says something like : Switching to NoHz Mode
    then ACPI Exception : AE_NOT_FOUND
    then ACPI No dock devices found
    then ACPI : PCI Interrupt Link
    then complete Total LOCKUP with GREEN SCREEN :

    vgaarb : device added PCI:0000:01:00.0,olddecodes=io+mem,decodes=none:eek:wns=none

    My system is :
    MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
    Specification AMD Phenom(tm) 9850 Quad-Core Processor
    HP LP2465 (1920x1200[at]59Hz)
    2048MB GeForce GT 520 (XFX Pine Group)

    Version 4.2.0
    Vendor NVIDIA Corporation
    Renderer GeForce GT 520/PCI/SSE2

    possible video collision driver issue ?

    Regards,
    Crown
     
  2. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,191
    Location:
    USA,IA
    have you posted this in the comodo forums? they are pretty good at helping. but i havnt a clue. havnt used it yet.
     
  3. crownstar

    crownstar Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Posts:
    2
    Location:
    US
    yes , that was my first place but really no help there sad to say :'(

    Attempt running through Xboot / QEMU
    TEXT MODE :

    oRCU-based detection of stalled CPUs is disabled.
    NR_IRQS:512
    Console: colour VGA+ 80x25
    console [tty0] enabled
    Fast TSC calibration failed
    TSC: Unable to calibrate against PIT
    TSC: using PMTIMER reference calibration
    Detected 2511.589 MHz processor.
    Calibrating delay loop (skipped), value calculated using timer frequency..
    502317 BogoMIPS (lpj=2511589)
    pid_max: default: 32768 minimum: 301
    Mount-cache hash table entries: 512
    Performance Events: Broken PMU hardware detected, software events only.
    Checking for popad bug...OK.
    SMP alternatives: switching to UP code
    Freeing SMP alternatives: 32k freed
    ACPI: Core revision 20101013
    Enabing APIC mode: Flat. Using 1 I/O APICs
    ..TIMER: vector=0x30 apic1=0 pin1=2 apic2=-1 pin2=-1
    ..MP-BIOS bug: 8254 timer not connected to IO-APIC
    ...trying to set up timer (IRQ0) through the 8259A ...
    ....(found apic 0 pin 2) ...
    ........ failed.
    ...trying to set up timer as Virtual Wire IRQ ...
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.