Comodo New ver question

Discussion in 'other firewalls' started by demoneye, Oct 25, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
  2. Fuzzfas

    Fuzzfas Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Posts:
    2,753
    Not even close. :D It's D+ that makes those ratings in Matousec. With D+ completely disabled it has 0 (most probably) antileak ability. Anyway, i am almost certain you would find it in the "red area" of Matousec's list.
     
  3. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    10x for reply mate....thata was my estimation to , will be glad to hear more opnion on this isue
     
  4. Fuzzfas

    Fuzzfas Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Posts:
    2,753
    If the pop ups annoy you, what you can do, is uncheck some D+ boxes in D+ settings. Practically when you install Comodo, there is the option to have antileak protection, without enabling ALL options in D+. This is a compromise to have less pop ups. I think in the CIS it is now called "optimal security" during installation. But it's always D+ behind the antileak technology... If you completely disable it, Comodo only keeps its firewall rules and nothing more.
     
  5. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    and much moreless effective also ;)
     
  6. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    You should use CIS, not CFP if you want less pop-ups. Much more quiet and better default settings. I'd suggest switching it to "Safe mode" right after install.
     
  7. demoneye

    demoneye Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,356
    Location:
    ISRHell
    yep , i know cis and cfp to the bone..... just try them all.... atm i am trial KIS and i am very pleased from him... great and light software , also its fire wall is great!

    cheers
     
  8. 3xist

    3xist Guest

    With CIS 3.5 if you still the Firewall only, you now have 3 options.
     
  9. lordraiden

    lordraiden Registered Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Posts:
    3,085
    But CIS has integrated Comodo firewall, them you will get the same popus, no?
     
  10. 3xist

    3xist Guest

    Nope.

    Pop ups have reduced because of D+ & Firewall technology updates, Also because of the AV. If you want the good old CFP 3.0 D+, You can change your configuration too "Proactive Security" and Image Execution & All D+ Settings will be activated. There are basically 4 Default settings, and that's where the configurations are.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.