COMODO Internet Security 5.x Thread

Discussion in 'other anti-malware software' started by Mops21, Jul 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
    I was just thinking that. Thats old news there.
     
  2. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,738
  3. m00nbl00d

    m00nbl00d Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Posts:
    6,623
    I like Site Inspector. I wonder if they will ever release a Google Chrome extension, etc., though. :doubt: Probably, not...

    But, it's a good service, IMO.
     
  4. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
    That would be nice.
     
  5. Kernelwars

    Kernelwars Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Posts:
    2,155
    Location:
    TX
    it would be really convenient ..I hope they get it in the form of an extension of some sort:)
     
  6. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
    I see no reason why not since their Dragon Browser is of course related to Chrome.
     
  7. m00nbl00d

    m00nbl00d Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Posts:
    6,623
    Yes, but COMODO can make the extension only available from within COMODO Dragon Browser.

    They don't have to release it to any other Chromium-based browser. :blink: This wouldn't be very appealing. Somehow, I don't imagine other Chromium-based browser users downloading COMODO Dragon Browser just for the extension, and re-download Dragon Browser everytime a new extension version comes out. :D
     
  8. guest

    guest Guest

    The extension/addon will not work only for Comodo dragon, and seems that will not be a toolbar.

    http://forums.comodo.com/beta-corne...ta-released-t75462.0.html;msg544460#msg544460
     
    Last edited by a moderator: Sep 3, 2011
  9. sm1

    sm1 Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Posts:
    567
    Is it possible to use only the sandbox and firewall without defense +. I want to use it as an anti executable (assigning unknown executable as untrusted/blocked). I want to use comodo with KAV 2012. I tried setting default deny SRP via parental controls but it is not working with KAV installed.
     
  10. guest

    guest Guest

    Yes of course, although you can deactivate D+ permanently (d+ settings) I recommend you to take a look to this guide about how to configure D+ as an anti-executable
    http://forums.comodo.com/guides-cis...t-security-as-an-antiexecutable-t60303.0.html
     
  11. Kernelwars

    Kernelwars Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Posts:
    2,155
    Location:
    TX
  12. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
  13. guest

    guest Guest

    No, but I'm sure it can be done.
    Do you want the antiexecutable mode because of the HIPS popups? If you haven't tried the latest CIS, try it for a couple of weeks and you will see that doesn't have almost popups.
    Also you will see that by default, since it has the sanbox, D+ works mostly as an antiexecutable.
     
  14. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
    No I don't want an anti-executable. I was just asking if anyone tried thats all. I rarely get any popups unless I add something new to my system.
     
  15. arthappens

    arthappens Registered Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Posts:
    1
    I had a horrific time trying to uninstall Comodo Internet Security. The firewall was block all internet connection and, in general, it was slowing down my entire system and creating conflicts. Comodo was not help; they wanted me to pay for Geek Buddy to uninstall their software that was wrecking my computer. Then (on the Comodo forum site, I found this link:

    http://forums.comodo.com/install-se...taller-tool-for-comodo-products-t71897.0.html

    to a community developed uninstaller. It worked like a charm. I have heard some good things about Comodo; unfortunately I cannot report the same.
     
  16. guest

    guest Guest

    I have never had any problem uninstalling comodo. Seems that something went wrong during while the firewall driver was being uninstalled.
    Of course it's just a piece of software, the best support is in the forums.
    Where did you read that you have to pay for geek buddy to uninstall comodo? If you want personalize support from a certified expert 24/7 you can pay it... it's just a service, also you can choose not to install geekbudy during the installation.

    Are you using the beta? somebody had a similar problem with cis 5.8 beta, you can not complain if you are a betatester, it is your responsibility to install software for beta testing purposes.
     
    Last edited by a moderator: Sep 4, 2011
  17. sm1

    sm1 Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Posts:
    567
    Using Comodo Firewall with Kaspersky Antivirus 2012. I have disabled some options in Defense + since they are covered by Kaspersky Proactive Defense and modified settings in comodo to block unknown executables to act as an anti executable. No issues and no slowdowns so far:thumb:
     
  18. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    COMODO Internet Security 5.8.206694.2075 BETA Released!

    Here is the third BETA of CIS 5.8. It is probably the last BETA or RC.

    What's new in 5.8.206694.2075?

    FIXED! Antivirus updates consumes huge memory
    FIXED! Antivirus can crash on bad disk sectors
    FIXED! HIPS can be bypassed by certain malware by exploiting trusted applications
    FIXED! HIPS doesn't catch certain screen capturing techniques
    FIXED! HIPS doesn't catch windows service modifications

    There are many other small fixes in this release.
     
  19. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,253
    Location:
    North Texas
    Thanks KJ.....
     
  20. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    YOur welcome RR. ;)
     
  21. Hungry Man

    Hungry Man Registered Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Posts:
    9,148
  22. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    Running nicely. Thankfully the changes were made for the screen capturing bug. That was kind of scarey.
     
  23. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
    Thanks for the update.
     
  24. DIgiDis

    DIgiDis Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Posts:
    49
    Anyone having AV definitions update problems? I see on the Comodo forums there are quite a few, and I haven't been able to get CIS to update for a week now. It seems they did some changes to their serves and now a lot of people can no longer connect. Any news on this?
     
  25. guest

    guest Guest

    I think this issues were resolved a week ago with the other update, maybe you need to uninstall it and install it again.
    With the new update still does not work?

    By the way the best is the update mode, CIS just download the files that needs to be substitute, like avast, no installation. :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.