comodo firewall pro have http scanner ? yes or no ?

Discussion in 'other firewalls' started by xandros, Mar 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xandros

    xandros Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Posts:
    411
    comodo firewall pro have http scanner ? yes or no ?

    thanx
     
  2. Dieselman

    Dieselman Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Posts:
    795
    There is no web shield with Comodo if thats what your wondering.
     
  3. EricEgan

    EricEgan Registered Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Posts:
    22
    Comodo Firewall Pro only includes an Anti-Virus On Demand Scanner. Further development and integration of CAVS3 is in development. No doubt it will include this feature when it's released (hopefully this summer) CPF3 is currently a Firewall with HIPS and On Demand Scanner. It very recently hit top of the leader board in the Matousec tests!
     
  4. Dieselman

    Dieselman Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Posts:
    795
    No problem here for me on start up? Are you on Vista or XP?
     
  5. Coolio10

    Coolio10 Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Posts:
    1,124
    Turn on Terminal Services.
     
  6. kingsway

    kingsway Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Posts:
    4
    If you turn on Terminal Services, then you may block your port 3389 in global rules. That will be no problem now.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.