Command Line Profile Parameter?

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Atangel, Jan 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Atangel

    Atangel Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Posts:
    53
    I'm sure it must exist, but I can't seem to find any reference to it in the docs or here. I'm sure I've just been on the PC too long today! How do I pass a profile name as part of the command line parametero_O
     
  2. rumpstah

    rumpstah Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Posts:
    486
    Hi Atangel:

    There is not such a command (as far as I am aware). A listing of the command line arguments can be found here. The /program (for potentially dangerous applications) is one that is missing from the list.

    I hope this helps. ;)

     
  3. Atangel

    Atangel Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Posts:
    53
    Thanks, I was hoping for shortcut. the /program is much appreciated.
     
  4. fosius

    fosius Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Posts:
    479
    Location:
    Partizanske, Slovakia
    You can create a new profile through NOD32 (for example "command" - you have to set parameters...) and then when you wanna use that profile, just write to commandline /config="name of profile" - without space... i hope this help.
     
  5. Atangel

    Atangel Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Posts:
    53
    That's it! Thanks!
     
Thread Status:
Not open for further replies.