Cleaner module 1050

Discussion in 'ESET Smart Security' started by BoerenkoolMetWorst, Dec 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,764
    Location:
    Outer space
    Hi,

    I just got Cleaner module 1050 (20101207) from the pre-release servers and I'd like to know the changes. Maybe it's possible to use the sticky thread to post changelogs about new modules everytime they are prereleased/released?
     
  2. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Good suggestion MetWorst:thumb:
     
  3. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    My cleaner module still stick on 1048(20091123).Why?
     
  4. Matthijs5nl

    Matthijs5nl Guest

    Go to the Advanced options --> Update --> Advanced update settings --> Enable pre-release updates/Test-modus or whatever it is called (it is located at the very bottom of the first tab).
     
  5. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    Tried already and also tick (enable test mode) but it still same here it my VERSION VIRUS SIGNATURE
    Virus signature database: 5696 (20101212)
    Update module: 1031 (20091029)
    Antivirus and antispyware scanner module: 1293 (20101110)
    Advanced heuristics module: 1115 (20101116)
    Archive support module: 1123 (2010110:cool:
    Cleaner module: 1048 (20091123)
    Anti-Stealth support module: 1022 (20100812)
    Personal firewall module: 1060 (20100507)
    Antispam module: 1015 (20100524)
    SysInspector module: 1217 (20100907)
    Self-defense support module : 1018 (20100812)
     
  6. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    You don't have other modules from pre-release servers installed either. Did you actually run an update after enabling pre-release updates?
     
  7. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    i just saw enable test mode from advanced setting other dun have....
     
  8. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    can at least leave a reason why it happening and dun just ignore it....
     
  9. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    You call the option "test mode", however, this is an old name for it. Are you actully using the latest version 4.2.67?
    Enabling pre-release updates in the advanced update setup and running an update (manual or automatic) will download newer modules intended for testing purposes from pre-release servers. I, for one, can't think of a reason why this wouldn't work.
     
  10. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    User error.
     
  11. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Definitely, user error. If you want the last updates, then run manual update or wait for next update.
     
  12. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,764
    Location:
    Outer space
    Questions from the first post are still unanswered..
     
  13. dmaasland

    dmaasland Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Posts:
    468
    Just a heads up, in other languages (dutch) this is still called "Testmode" (translated ofcourse).
     
Thread Status:
Not open for further replies.