CHX-I & Ingres Filters

Discussion in 'other firewalls' started by Jazzie1, Jul 10, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jazzie1

    Jazzie1 Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Posts:
    174
    Hi all!

    Heres a tip for all of you that downloaded the 'Treewalk' filter set:

    http://members.shaw.ca/BIND-PE_and_ICS/chxi/2.6Filters.zip

    and want to take each individual reference to the Ingres Filter (which there is a lot of them) into to one filter:

    [​IMG]

    Your Ingres filter list is found on the left side of the CHX-I management console, under 'Defined Lists'. The list could be pointed towards any ip address/subnet as desired.....

    Regards
    Jazzie
     

    Attached Files:

    Last edited: Jul 10, 2005
  2. khazars

    khazars Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Posts:
    124
    Location:
    Glasgow, Scotland
    I don't have any ingress showing in the defined lists, just IP and port lists!
     
  3. Jazzie1

    Jazzie1 Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Posts:
    174
    Khazars-

    Just have to create one, like the following:

    [​IMG]

    Regards

    Jazzie
     

    Attached Files:

  4. Jaws

    Jaws Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2005
    Posts:
    210
    Hi Jazzie,

    Are those images from the CHX 3.0 Beta? If so, would you care to post images of the Conditions and Schedule tabs?

    Regards,

    Jaws
     
  5. Jazzie1

    Jazzie1 Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Posts:
    174
    HI Jaws! Yes, these are the images from beta 3.0. But, I had the 2.8 version set up the same with the Ingres filters. I would post more images, but the limatations for images on the board permits that. I think I am at my max! :) Anyways, I leave the conditions constant without a list, because of my LAN and scheduling is off...

    Regards
    Jazzie
     
    Last edited: Jul 11, 2005
  6. Arup

    Arup Guest

    Speaking of filters, the sample WAN set from IDRCI works nicely on a stand alone workstation, you get full stealth at GRC and Sygate.
     
  7. khazars

    khazars Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Posts:
    124
    Location:
    Glasgow, Scotland
    ok, thx jazzie for that info!
     
Thread Status:
Not open for further replies.