CCleaner v5

Discussion in 'other software & services' started by anon, Nov 25, 2014.

  1. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,326
    https://www.ccleaner.com/ccleaner/download
     
  2. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    4,907
  3. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,326
  4. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    10,037
    Location:
    UK
  5. Sampei Nihira

    Sampei Nihira Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,237
    Location:
    Italy
    Confirmed,also any custom theme is also reset to predefinite.
     
  6. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,817
    Location:
    Europe, UE citizen
    I kept the 5.30.6063 version:I wonder if there are substantial improvement in the current version.
     
  7. Pirate_fin

    Pirate_fin Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    107
    Location:
    Finland
  8. Special

    Special Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    125
    Location:
    Canada
    It's normal since two build ago.
     
  9. Azure Phoenix

    Azure Phoenix Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Posts:
    610
    Are you 100% certain it didn't do that on previous builds?
     
  10. Special

    Special Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Posts:
    125
    Location:
    Canada
    Yes, I'm on 5.40.6411 because the next one after that is when it started.
     
  11. Azure Phoenix

    Azure Phoenix Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Posts:
    610
    Thanks for your answer.
     
  12. KeyPer4Life

    KeyPer4Life Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2013
    Posts:
    1,067
    CCleaner Privacy Policy:

    Information we receive from other sources
    We work closely with third party service providers and may receive information about you
    from them. These services providers collect usage data in compliance with their privacy
    policies. These service providers are described below:

    Google analytics: for information regarding how Google uses data please visit How Google
    uses data when you use our partners' sites or apps

    Google AdMob: our CCleaner android application uses Google’s AdMob advertising service.
     
  13. Pirate_fin

    Pirate_fin Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    107
    Location:
    Finland
    Thanks for the answer.

    MVPS Hosts seems to block google-analytics, since i have not seen any more connections made after installing it.
     
  14. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,326
    v5.42.6499 (16 May 2018 )
    https://www.ccleaner.com/ccleaner/download

    Release Notes: Not released yet.
    Edit 1:
    Edit 2:
     
    Last edited: May 16, 2018
  15. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    4,907
    Seems to be a hotfix. It fixes an issue with Chrome:
     
  16. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    525
    Location:
    The Netherlands
    Thanks @anon & @mood :thumb:
    Just did a test and the issue with Google Chrome profile getting messed up is solved.
     
  17. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    4,907
  18. ratchet

    ratchet Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Posts:
    1,973
    I may be better served asking MS this question, however, why does CC keep informing me that MS Edge is open (or something to that effect) when I run it, when in fact I haven't even used it in a session? I'll copy exact warning and be back. Thank you!
     
  19. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    5,696
    Location:
    Among the gum trees
    Is Edge your default browser?

    Since 1803 Microsoft in their dumb moment decided Edge needs to start with Windows. Answer; select another browser as default.
     
  20. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    3,903
    I've noticed that as well. Crazy.
     
  21. ratchet

    ratchet Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Posts:
    1,973
    Have had Ff as default. Oh well!
     
  22. 59er

    59er Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2014
    Posts:
    46
    Location:
    Oregon
    For the second time during the last few months updating CCleaner on a friend's computer, Avast was installed. Went through the regular Filehippo link. Everything looked normal during the update. No 'request to install' link for Avast appeared. This on a Windows 10 pc, with Defender working. Coincidentally, a $59 iTunes charge related to Avast (VPN) from April showed up on a credit card statement. I've used Avast and CCleaner for years on my own computer...not happy right now with Avast's ownership of CC
     
  23. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,569
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    The ccleaner app for android has been real bad the last few updates for me.
     
  24. Keatah

    Keatah Registered Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Posts:
    933
    Cleaner releases haven't been all that great recently on PC either.. so..
     
  25. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,326
    The monthly updates serves the purpose to install the installer's bloat or the paid version rather than new features.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.