Castle cops

Discussion in 'other software & services' started by Hugger, Oct 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hugger

    Hugger Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Posts:
    1,003
    Location:
    Hackensack, USA
    I can't seem to load Castle Cops web site.
    Am I broken or are they having another problem?
    Hugger
     
  2. wtsinnc

    wtsinnc Registered Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Posts:
    943
    I can't access the site either.
     
  3. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    That's the way it is. It's not you. I think their server is run by gerbils running in a wheel. :D
     
  4. Meriadoc

    Meriadoc Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    2,642
    Location:
    Cymru
    Tried 3-4 days ago and now, still can't reach CC.
     
  5. PROROOTECT

    PROROOTECT Registered Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Posts:
    1,102
    Location:
    HERE ...Fort Lee, NJ
  6. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    perhaps the Gerbil had a heart attack on the wheel and need to be replaced with the roadrunner.beep beep.
     
  7. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,896
    Location:
    SW. Oklahoma
  8. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    10,593
    Location:
    UK
  9. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    27,774
    Location:
    U.S.A.
    stapp, PROROOTECT's (post #5) infoworld.com link gives you a hint of what's happening to Castle Cops.
     
  10. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    10,593
    Location:
    UK
    Thanks JRV, I'm up to date now!! Must have missed that link.

    Thanks also to PROPROOTECT for providing it.
     
  11. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    3,157
    Just only a not important side-note:

    There is a difference between Dutch and German ;)
     
  12. Searching_ _ _

    Searching_ _ _ Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    1,988
    Location:
    iAnywhere
    Is CastleCops up or down?

    Hello,

    I am having trouble accessing CC today. Can't determine if it is me or them. I have even added TorButton to my FF3 to see if I could access it from a different angle, but I must not understand something or with everything that gets disable with Torbutton, no access.


    Searching
     
  13. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,502
    Been down here for a couple of days that I noticed.
     
  14. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    10,593
    Location:
    UK
    sorry:oops:
     
  15. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    6,136
    Location:
    Hawaii
    I understand that Robin is trying to run CC on her own -- pending sale, I assume. Even when Paul was still on-duty, and even before the DOS, CastleCops was always very slow for access by my computer (via Roadrunner). So slow that I 99% stopped going there.
     
  16. ambient_88

    ambient_88 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    854
    Maybe they need to upgrade their infrastructure. From my experience, the website does indeed load slowly, compared to, say, Wilders Security.
     
  17. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,676
    Location:
    Toronto Canada
    Works great now. I see they site hardware failure as the cause.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.