Can't Update SWB

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by edlimym, Aug 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. edlimym

    edlimym Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Posts:
    2
    Hi people, i am new to this forum. Just want to share something with you, i have been using SWB for quite some time already. I downloaded ver 3.5.1 last year and did many updates via the program update tab. Recently i am unable to do any updating via the tab and it just got hung for a few minutes and a popup asking me to check my internet connections. This is abnormal. So i uninstall my current copy (database 8/10/07) and reinstall a fresh downloaded copy from 'javacoolsoftware'. Installation no problem but when i select the update tab, again it fails. So i am stuck with SWB 3.5.1 (database 01/01/2006).

    I am just wondering anyone out there share the same experience? Thanks.
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hello,

    has a setting been changed recently in your SWB Updates>Options tab?




    snowbound
     
  3. edlimym

    edlimym Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Posts:
    2
    hi there, i did not disturbed any setting since last update, that's on 08/10/07. Just wondering if any thing that is preventing it from updating. Thanks for your reply.
     
  4. astrosue

    astrosue Registered Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Posts:
    2
    When trying to updte 3.5.1 SWB a box says UPDATE FAILED: ERROR DF 1.

    WINXPPRO SP2, IE7

    PLease let me know...this has been going on for a week or so.
    Sue

    Ahhhh....somehow the updates setting got changed, so I changed it back and now all is COOL!
    SUE
     
  5. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Would you mind posting what setting got changed, and what value you set it back to? Thanks! :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  6. hotasy2k

    hotasy2k Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    5
    I'm also having the same problem as the TS, since few weeks ago, i have trouble connecting to javacool website, and also having problem updating spywareblaster. i'm still able to update in the end though, have to keep trying the update than can connect successfully.no changes to update option, set default as direct connection.
     
  7. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  8. astrosue

    astrosue Registered Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Posts:
    2
    Same as hotasy2k....
    updates>options>change use proxy address to...direct connection.

    I don't know how this keeps going back to a proxy setting...
    Sue
     
  9. Escalader

    Escalader Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2005
    Posts:
    3,710
    Location:
    Land of the Mooses
    FWIW, I have found that I have to turn off some of my security tools to allow SWB to update. In particular SS 5.3.

    Try turning off each 1 by 1 using manual update.
     
  10. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Thanks for the information! :)

    Have you contacted the developer of that program?

    Best regards and thanks,

    -Javacool
     
  11. Escalader

    Escalader Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2005
    Posts:
    3,710
    Location:
    Land of the Mooses

    Nope, I did way back on one of SWB entries that SS had labeled as a virus.
    They confirmed it was a false positive.

    So they know. One user will have 0 impact.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.