Can't run SWB, Unexpected Error >:(

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Charles Hardin, Feb 10, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Charles Hardin

    Charles Hardin Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Posts:
    3
    Location:
    Germany
    Hello again,

    I downloaded and installed Spywareblaster 3.2. When I try to run it I only
    get this error message: Unexpected Error. I've read the FAQ and downloaded
    and installed the missingfiles.exe with no result.

    The same thing happens with HijackThis, it also refuses to start.
    Any hints? :doubt:
    I had this problem a few months ago but I cannot remember how I managed
    to get the program back to run again. o_O
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. Charles Hardin

    Charles Hardin Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Posts:
    3
    Location:
    Germany
    Hi Snowbound,

    Thanks four your support. SWB & HJT are now running again, seems
    that there was a problem with the Visual Basic Runtime DLLs


    CU,
    Charles
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Glad u got it up and running again. ;)



    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.