Can't Restore Dell PowerEdge 2950 RAID 10

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by jsrober, Sep 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jsrober

    jsrober Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Posts:
    2
    Hi,

    I have two Dell PowerEdge 2950 servers. Identically configured with PERC6 RAID controllers in RAID 10 configuration with six 450GB SAS drives for a total usable space of 1.22 TB.

    I have the latest TrueImage Server product. I created a boot CD as well as a boot USB drive. The same problem occurs with both.

    The OS is Windows Server 2003. The Dell Utility that is used to install the OS creates a small FAT16 utility partition.

    I can't backup or restore when booting from the CD-ROM or the USB drive. It says "Analyzing partition C:" and then spontaneously reboots.

    I can backup from within Windows, but the restore fails after it reboots to restore the partitions.

    What am I doing wrong? Does TI support RAID 10 in the configuration that I have?

    Please help!!!
    Thanks,
    John
     
  2. NumLock

    NumLock Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Posts:
    223
    Try the latest build of ATI Echo which is 8115. The if your still having problems;
    Try the BartPE version; and include the Dell raid and sas drivers when compiling.
     
  3. jsrober

    jsrober Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Posts:
    2
    I'm using 8115.

    I'm disappointed that I have to resort to some other tool. ATI is expensive. I feel like it should do the whole job itself. Am I wrong?

    Once I get BartPE loaded, what do I do next? Do I run ATI inside BartPE?

    Thanks,
    John
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jsrober,

    Thank you for choosing Acronis Server Disk Backup Software.

    We are sorry for delayed response.

    Please try booting with "acpi=off noapic" parameter as it is described in Acronis Help Post.

    If the issue persists, please collect some information to let us investigate it thoroughly:

    Please create Acronis Report, Windows system information and Linux system information (sysinfo.txt) as it is described in Acronis Help Post.

    Then submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will do our best to investigate the problem and provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
  5. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
    No backup/imaging software works on all windows platforms except the one(s) that uses windows on the boot CD instead of linux -- linux is what most use.

    With a BartPE or VistaPE disk, you have windows instead of linux onthe boot CD and can take advantage of the windows hardware drivers instead of relying on the much more iffy linux hardware drivers.

     
Thread Status:
Not open for further replies.