Can't install OA 3.5 full

Discussion in 'other firewalls' started by faenil, Jun 5, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. faenil

    faenil Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Posts:
    88
    hey guys I can't manage to install OA in a Win XP Sp3 VM in Virtualbox...
    how is that possible?

    The setup goes on till the end and then stops there with the full green bar, the cpu goes like 100% and it doesn't end it up...

    help me :D
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,042
    I think I remember some folks on the Sandboxie forum having problem with virtualbox. OA runs fine in a VM ware workstation machine. So I suspect the problem lies with Virtualbox.

    Pete
     
  3. subset

    subset Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Posts:
    825
    Location:
    Austria
    I think Leolas from OA forums has managed to install OA to Virtualbox, but you have to change some network settings from Virtualbox to successfully finish the OA installation.
    But i forgot which settings. :doubt:

    Cheers
     
  4. alex_s

    alex_s Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    1,251
    My guess is they are those settings that allow to connect internet from inside VirtualBox to complete OA activation :)
     
  5. faenil

    faenil Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Posts:
    88
    the vm connects to the internet successfully, but when the installation is almost finished, the LAN connection is reset by OA and all goes to ... :D
     
  6. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  7. faenil

    faenil Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Posts:
    88
    The problem is with the VM extension VT-X and AMD-V...
    just uncheck them and the install will end in the proper way :D

    I'm so happy now :)

    thx guys ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.