Can't input Serial Number

Discussion in 'Other Acronis Products' started by C.F.R, Aug 29, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. C.F.R

    C.F.R Guest

    Can anyone please tell me how to put the Serial number into Acronis Praivacy Expert Suite 2004.
    I have been given the program as a present and I have looked all over it ,but can't find out how to insert the Number.
    Any help would be welcome.
    Can you please send any help to......***e-mail***
    Thanking you in advance
     
    Last edited by a moderator: Aug 30, 2005
  2. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, C.F.R

    I sure you have the Acronis product Name wrong, they where and are now as you see from my downlod page page, with no 2004 they stoped using the the year in the name from, From 2003:-

    Acronis Recovery Expert (English)

    Acronis Drive Cleanser 6.0 (English)

    Acronis Migrate Easy 6.0 (English)

    Acronis Privacy Expert 2003 (English)

    Acronis True Image 6.0 (English)

    Acronis Partition Expert 2003 (English)

    Acronis True Image 7.0 Upgrade (English)

    Acronis Privacy Expert 7.0 Upgrade (English)

    Acronis Disk Director Suite 9.0 Upgrade (English)

    Acronis True Image 8.0 Upgrade (English)

    Acronis Privacy Expert Suite 8.0 Upgrade (English)


    Take Care,
    TheQuest :cool:
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello C.F.R,

    Thank you for choosing Acronis Internet Privacy and Antispyware Software.

    Could you please let us know the exact name of Acronis product you used? Also please let us know the build number of the product, which you can find in the Help -> About dialog (it should be a 3 (or 4)-digit number)?

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.