Can't find the virus

Discussion in 'malware problems & news' started by richrf, Jun 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. richrf

    richrf Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Posts:
    1,907
    Hi all,

    I have a virus that seems to spread between my two networked PCs. Both are XP systems.

    I completely reinstalled XP on one of my systems but when I connect it to the network I have these two symptoms which seem to indicate that a virus as passed through the network:

    1) When a re-start the system, and before NAV starts-up, some program is trying to access my hidden system folder. The window that the System Folder is hidden pops up.

    2) My start-up sounds are cut short. Apparaently just when the virus program is initiated.

    I have tried running TDS-3, NAV, TrojanHunter, Micro-Trend, PandaSoftware, Tauscan and they have picked up nothing, but I am quite sure that it is there. Interestingly, I think I have noted (though I haven't confirmed) that the virus is spread when I copy data to a CD using the XP copy system but not when I use Nero. I will be working on confirming this today.

    Does anyone have any suggestions on how to remove this virus. Thanks for any help. Wilders memebers have always been very helpful to me and I appreciate all of the support.

    Sincerely,
    Rich
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi richrf :)

    One way to find out for sure is to follow the instructions here,

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=15913

    then post your hijackThis log in the hijack cleaning forums along with a full desrcription of your problem and one of the experts will give u recommendations on any Malware found.


    snowbound
     
  3. richrf

    richrf Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Posts:
    1,907
    Thanks. I will do that.

    Rich
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.