Can't enter my HDD password!

Discussion in 'Paragon Partition Manager Product Line' started by NateGG, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NateGG

    NateGG Registered Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Posts:
    4
    Location:
    Canada
    PPM 10 Pro

    OS Win7 enterprise

    Problem:
    After running the program and using the wizard to create a partition on the last part of my HD - no problems or issues there.

    I have my BIOS password protected aswell as my HD - After restarting the partition procedure I am now locked out of my computer as it no longer accepts my passwords - WOW!

    Normal use being after a re-start I enter my HDD pasword then Windows loads up.

    *This isn't a Windows log on PW.

    Help plz - CD recovery won't work as I'm locked out.
    I'm not impressed to say the least.
     
  2. NateGG

    NateGG Registered Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Posts:
    4
    Location:
    Canada
    Damn...

    Nothing, huh!?

    Thing is; how the *bleep* did some hd software mess up my BIOS pw?
     
  3. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,076
    Is this an OEM computer and does it throw out a code when it says the wrong password was entered?
     
  4. NateGG

    NateGG Registered Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Posts:
    4
    Location:
    Canada
    Yeah I'm going to have to pay $20 or whatever and get my HD unlocked :/

    Yes it spits out an error code.
     
  5. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,076
    See if running one of the scripts here will work for you. It can be run from any computer. You will need .NET to run the script.

    Edit: This guy on youtube will do it for you for free. Just comment with your error code and he will post back on the comments page.

    http://www.youtube.com/watch?v=Gs0ZNjW4N-0
     
    Last edited: Dec 4, 2011
  6. NateGG

    NateGG Registered Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Posts:
    4
    Location:
    Canada
    Thankyou for your help.
    The BIOS unlocker script worked - a bit disconcerting though to see how easy it is to circumvent.

    Now to unlock my HD and reading the comment section on the link you posted; the blog/script writer seems to think it's too much hassle.

    Seems I might either have to buy a new one, pay someone to unlock it or find some other way.

    One piece of good news is that I run regular backups and it is synced with an external HD.

    Again thankyou for your help.
     
  7. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,076
    Last edited: Dec 4, 2011
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.