can't download pdf files

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by hdympete, Mar 25, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hdympete

    hdympete Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Posts:
    2
    after installing spyware i can't download forms for pdf files.
    my browser locks up when going to that site, if i go back one page i'm operational again
    thanks for helping
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,332
    Location:
    Netherlands
    Hi hdympete,

    What spyware did you install? :D

    Could you see if the AcroieHelper.ocx is still present in your BHO's
    To check this you can use BHODemon or HijackThis.

    Regards,

    Pieter
     
  3. hdympete

    hdympete Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Posts:
    2
    thanks for the quick reply pieter.
    i just installed 2.5.2
    not sure what BHODemon is but i'll find out
    and check for that file and get back to you.
     
  4. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,332
    Location:
    Netherlands
    Hi hdympete,

    First, before I forget again: welcome at Wilders. :)

    OK. That would be SpywareBlaster you installed.

    The blue coloured parts of my previous post are links. All you have to do is click them and you'll find all the info about the named programs.
    I wasn't sure if you already noticed that and didn't want to send you on a needless search operation.

    Regards,

    Pieter
     
  5. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Well SpywareBlaster itself would not disable viewing PDFs (or the BHO required to do so, for that matter). It sounds like some other program you installed, or possible some sort of spyware may be causing the problem.

    Also, I should mention that I've had first-hand experience with the Adobe Acrobat reader plug-in for Internet Explorer just locking up the browser completely for no reason on several different PCs (unrelated to the use of SpywareBlaster - this happened before the program was even in the planning stages) - a reinstall fixed the issues.

    But if you could follow what Pieter suggested, we might be able to get it working again for you.

    Best regards,

    -Javacool
     
Thread Status:
Not open for further replies.