Can't access certain parts of webroot.com

Discussion in 'Prevx Releases' started by mHazweiO, Oct 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mHazweiO

    mHazweiO Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Posts:
    21
    Location:
    Bavaria, Germany
    Hi all,

    today I transferred my WSA license from a VM to my life system. While adjusting the settings to my needs I came accross the 'View available protection' link in the 'My Account' section that I haven't noticed before. On clicking the link the browser opens and starts to load the site but it isn't loaded completely. Instead it starts to load it again in quick succession. This happens with all three browsers on my machine (Opera, FF, IE). First it thought it might have something to do with the flash player update (version 11) from yesterday. But this isn't the case because my VM still uses version 10.3. and it happens here too.

    Can anyone confirm this?

    Best regards,

    Markus
     
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Re: Can't acces certain parts of webroot.com

    Could you copy the link shown in the browser so that I can take a look? I've tried it here and it does go through one redirection but it should then carry on to the destination page.

    Thanks!
     
  3. mHazweiO

    mHazweiO Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Posts:
    21
    Location:
    Bavaria, Germany
    Re: Can't acces certain parts of webroot.com

    Hi Joe,

    quick as always :D.

    The link is:
    Edited by PrevxHelp in case it has any private information

    The part with with the X's is my license key.
    Is it possible that the reason is that I live in Germany and the product isn't available here yet. At least didn't find it on www.webroot.de

    Best regards.
     
    Last edited by a moderator: Oct 6, 2011
  4. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Re: Can't acces certain parts of webroot.com

    :) I removed the link just for safety's sake. However, when I clicked on it, I too was directed in the circle of "Connecting..."

    I'll be forwarding this onto our web team and will let you know as soon as it is resolved.

    Thank you! :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.