Cannot create network image

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by fishmac, Sep 8, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fishmac

    fishmac Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Posts:
    2
    Hi there,

    I have read the thread under the following link which describes exactly my problem but unfortunately there is no solution posted.
    https://www.wilderssecurity.com/show...&pp=25&highlight=create archive network drive

    To avoid confusion I briefly describe my problem:
    I am using Acronis True Image Build 937.
    I created a task to make a backup on a network drive.
    I can access this drive with read and write functions.
    If I configure the task to be started manually it works fine.
    If I configure it to start automatically and put in the user and password it gives me an error massage (username or password wrong).

    A collegue of mine is using an older version 791 and same thing works perfect.

    Is there a solution ?

    Thanks
     
  2. Jumping

    Jumping Registered Member

    Joined:
    Apr 18, 2005
    Posts:
    47
    If this is on a domain environment I have found that you really need to specify the username password like this.

    domain/user
    password

    Also when you created the task did you specify user name and password like this? I have an option when I create tasks for TI Corp Workstation to specify a username and password for access to the share. If you have the same box again make sure to use the same way of specifying the username and password.

    Make sure that the user scheduled to run the task has enough rights on the share. It might be that when you run it you have the power but the scheduled user doesn't.

    Hope you get it sorted.
    Kim
     
  3. fishmac

    fishmac Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Posts:
    2
    It is a domain environment.
    I have specified it like you described.

    domain/user
    password

    Else TI would say that the information is wrong immediately.

    Same user ist specified for the access to the remote drive and for the run task as.
    As the computer is always logged on as this user I know that the rights are sufficient for read/write.
    Nevertheless thanks.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello fishmac,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please create Acronis Report and Windows System Information as it is described in Acronis Help Post.

    Send these files to support@acronis.com along with the information about your purchase of Acronis software (order number, serial number, e-mail, where did you purchase the software, etc.) and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
  5. vsharma

    vsharma Guest

    hi Alexey Popov
    i am also facing the same problem but i dont know how can i create an acronis report.
    or if you have already solved the problem can you also let me klnow about the same solution.
    thanks
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello vsharma,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please download and run Acronis Report Utility, create a report (usually named 'report.txt') and send it to us in the way described in my previous post. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Please also note that, as I have already mentioned in my previous post, you can find the description of how to create Acronis Report and Windows System Information in Acronis Help Post.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
Thread Status:
Not open for further replies.