Can someone please post a proper rule for cfosspeed ?

Discussion in 'LnS English Forum' started by Otreus, Mar 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Otreus

    Otreus Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2003
    Posts:
    16
    Can someone please post a proper rule for cfosspeed ?
    Im not expert and is hard for me create a rule for it:(
     
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    What happens exactly if you use cfosspeed with no additional rule in Look 'n' Stop ?
    Do you have some entries in the log ?

    Frederic
     
  3. freakclaw

    freakclaw Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Posts:
    2
    Yeah, I have a problem with cFos, too.
    It's because LnS have a problem with PPPoE dialup!

    I have to deselect the "automatic selection" option under network interface and choose the WAN(IP) to solve this problem.

    My OS: Windows XP pro SP2(Chinese Traditional Tainwn)
    CPU: AMD AthlonXP 1700+
    RAM: 512MB
    MODEM: ADSL * 1
    NIC: Realtek 8139C * 1
     
  4. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Is your IP correctly displayed in the Welcome page when you choose WAN(IP) ?

    Frederic
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.