Can I use SpywareBlaster3.2 with Opera browser?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by turek, Jan 24, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. turek

    turek Guest

    Hello
    I uninstalled IE from my PC.Now I use Opera7.23 browser
    on WindowsMe.Can I use SpywareBlaster3.2 with Opera browser?
    Because I can't do it.Anyone can help me?

    turek
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Hey turek,

    The latest info I have is that Opera support may be included in a future release.

    post by Javacool(Spywareblaster programmer)---> Opera support ?
     
  3. akshay_k72

    akshay_k72 Registered Member

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Posts:
    79
    Location:
    New Delhi, India
    How did you do that?? More importantly how do you update windows? As far as I know, its impossible to update windows without IE.

    Cheers

    Akshay.
     
  4. Neggy

    Neggy Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Posts:
    73
    Location:
    England
    Any news on Opera support?

    Neggy
     
  5. akshay_k72

    akshay_k72 Registered Member

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Posts:
    79
    Location:
    New Delhi, India
    No not yet. Infact I am also eagerly waiting for it.

    Cheers

    Akshay.
     
  6. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
Thread Status:
Not open for further replies.