Calomel stopped working ?

Discussion in 'other software & services' started by CloneRanger, Oct 3, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
  2. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,127
    Location:
    USA
    It's working for me this morning (Friday 7 AM PST)
     
  3. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ Victek123

    OK, Thanks

    I'll have to keep trying to find a solution !
     
  4. Dermot7

    Dermot7 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    3,196
    Location:
    Surrey, England.
  5. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,771
    Location:
    Outer space
    This might be the problem:
     
  6. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ Dermot7

    Hi, i'm back on Calomel v0.62 with FF v3.6.14. The latest v of C isn't for my FF v. I tried reverting to C v0.61 but it also doesn't show any SSL info now either !

    I was "guessing" it might be a conflict with some other AddOn i've updated recently ? But i disabled ALL of them except C & it's still not working correctly ?

    @ BoerenkoolMetWorst

    Thanks, i saw that ;)

    *

    I wonder if the Uninstalling & updating & reverting didn't Entirely flush out All remnants of the previous versions ?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.