C.I.S Updated 4.0.138377.779

Discussion in 'other anti-malware software' started by andyman35, Mar 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    You can't go wrong with OA, it's a great pgm as well.
    Ice
     
  2. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    3,094
    Location:
    Europe, UE citizen
    Well, I wish to know definitely a thing about version 4, because Ididn't yet installed it: I was waiting for the next version release, but I'm bored to wait for.

    The current version, if I disable the sandbox and use Defense + in the higgest level, the protection is the same than 3,14 ? I read here and in their forum, but I would want to be sure.

     
  3. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,292
    Location:
    USA,IA

    currect, just disable the sandbox and set the config to proactive setting.
     
  4. JamesFrance

    JamesFrance Guest

    You may want to select to make rules for safe applications in the Firewall and Defense+ settings, otherwise there will not be much shown in the Security Policies which may seem different.
     
  5. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    3,094
    Location:
    Europe, UE citizen
    Thanks to all. ;)
     
  6. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
    Don't forget to remove Allow all outbound connections in the global rules if you wish v4 to be the same as v3.14.
     
  7. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    3,094
    Location:
    Europe, UE citizen
    Thanks. ;) :) Anyway when I change HIPS or only the version I check up all the configuration and the settings.
     
  8. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    I'm trying to get my setup as light as possible, though I still see cfp.exe showing up in ProcMon. How much does D+ actually help when you got the Sandbox enabled for all new files, including those that are signed as well?

    Thanks
     
  9. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,292
    Location:
    USA,IA
    the D+ detects is the program will need admin rights or not. and if it does then you get a popup.

    but i think you will need D+ to use the sandbox. (i think)
     
  10. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Successfully turned off without affecting the Sandbox. Running SRP so don't think I need that kind of monitoring on my machine. :)
     
  11. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Is there any way to trust any application which is not identified by comodo coz whenever I execute SD D+ always pops up and say that Shadow Defender is unidentified and there is no way to tick on "Always trust the publisher of this file" optiono_O
     

    Attached Files:

  12. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,292
    Location:
    USA,IA
    add them to your safe file list or to the trust vendor list.

    but for the trusted vendor list the app needs to be digitally signed if not then it cant be added to the trusted vendor list.
     
  13. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Referring to this and your attachment, I'd guess the file doesn't have a signed vendor for some reason, otherwise you would be able to remember the answer for that prompt.
     
  14. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Have tried using My own Safe file now working perfectly:)


    Another thing comodo still has to look at their AV part it produces alot of FP, last night I scanned my portable drive with comodo and it detected MD v2.6 (beta1 and beta2) as Heur.Suspicious :ouch:
     
    Last edited: Apr 9, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.