build number wrong

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by selwynpolit, Jan 31, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. selwynpolit

    selwynpolit Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Posts:
    6
    Is it just me or do build 2337 and build 2323 show up as build 2302 of TI9? I can't tell which version is really installed.

    Anyone else notice this o_O
     
  2. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
    Well known problem. You must do a complete uninstall of the previous version before you do the update. The update is the complete program. Also make a new standalone CD bootable CD.
     
  3. selwynpolit

    selwynpolit Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Posts:
    6
    Does this affect any functionality in the product other than the wrong build number? I found I could see the correct build number from the control panel, install/remove software, support option.

    Thanks
    Selwyn
     
  4. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
    There have been posts mentioning incorrect operation of the program when previous not uninstalled. It is easy to do and it isn't worth taking a chance on the integrity of your data.

    Note that the update without uninstall does seem to work correctly for build 2337 over top of a properly installed build 2302.
     
  5. CFC

    CFC Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Posts:
    4
    Not for me,I installed 2302 from disc and noticed newer version when registering. I downloaded this and it seemed to install but was still 2302. I had to uninstall this and then install 2337.
     
  6. Menorcaman

    Menorcaman Retired Moderator

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    4,661
    Location:
    Menorca (Balearic Islands) Spain
    Hi seekforever,

    Me thinks you are confused ;). Build 2337 will install correctly over build 2323 but all other builds will need to be uninstalled first via Windows Control Panel's Add or Remove Programs applet.

    Regards
     
  7. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
    Yes, once again you have saved me from the warp. I was trying to remember if 2302 was the previous build to 2337 that did work with "Update" and came to the erroneous conclusion it was.
     
  8. chris andrews

    chris andrews Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Posts:
    8
    Whats this? Did I read this post right? I just downloaded and installed the latest build patch for Acronis True Images for Windows Servers. Went from old 9xx something build to 8.0.1018. I just installed it right over the orriginal install, and it required reboot, but waiting till Friday for plant downtime for the svr restart. Do I now have to restart, un-install the whole damn thing and re-install the "new build" from scratch? this would suck big time. Someone please tell me I dont have to do this!
     
  9. thomasjk

    thomasjk Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Posts:
    1,477
    Location:
    Charlotte NC
    The issue is with TI 9.0 B2337 not V8.0.
     
  10. chris andrews

    chris andrews Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Posts:
    8
    Phew...thanks, ThomasJK.... thats a relief! Guess I should read a little closer next time ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.