Build 3567: Plug Image bug

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Howard Kaikow, Apr 18, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Howard Kaikow

    Howard Kaikow Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    2,802
  2. Howard Kaikow

    Howard Kaikow Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    2,802
    Actually, it's worse in build 3567 than in build 2337.
     
  3. Menorcaman

    Menorcaman Retired Moderator

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    4,661
    Location:
    Menorca (Balearic Islands) Spain
    Explain please.
     
  4. Howard Kaikow

    Howard Kaikow Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    2,802
    Build 3567 causes the spurious messages to occur very, vetry, ..., often.
    With 2337, the messages were more sporadic.

    I previously posted enough info for the TI DEVELOPERS to locate the problem.
    I'm not going to discuss this further.
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Howard,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    As far as I can understand you have already contacted us via e-mail regarding this issue. Could you please let us know your Acronis request # (e.g. [Acronis #123456]) which can be found in the subjects of the letters that you received from Acronis Support Team? We will find out how the investigation of this issue is going.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
  6. Howard Kaikow

    Howard Kaikow Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    2,802
    I believe the number was 511103, but I get the impression that nothing is being done.

    I've sent sufficient info to describe the problem.

    I have no desire to discuss this topic either here or elsewhere.
     
Thread Status:
Not open for further replies.