[BUG] Computer filter criteria

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by Megachip, Jul 29, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Megachip

    Megachip Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Posts:
    243
    Hello,

    i've the same bug as here, but with V 3.1.11.
    Filter "Only clients ..." didn't work, all others works.

    Console 3.0.105 works.

    Bug seems only be in client tab

    Could anyone help?

    THX

    Regards meg
     
    Last edited: Jul 29, 2009
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,415
    I was unable to replicate this bug, it works here fine. Could you post some smaller screenshots to illustrate it?
     
  3. Megachip

    Megachip Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Posts:
    243
    Bug seems in all tabs

    Exclude DC filter works.
    Tested console on different computers
    clientname dc*, Dc34 etc also didn't work

    Regards
     

    Attached Files:

  4. Megachip

    Megachip Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Posts:
    243
    Anything new on this?

    Problem seems os idipendent (tested with winxp, 2000, vista, 7), only in 3.1.11

    Regards
     
  5. Megachip

    Megachip Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Posts:
    243
    Support? Anyone out there?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.