blue screen when run

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by tedee, Sep 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tedee

    tedee Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Posts:
    1
    I downloaded spyblasters newest version, I run it and it comes up blue screen with the following error:

    File Name: BCMDMCCP(01) + 00000175 Error : 0D : 0028 : C1BE7B55
    I can hit the enter key and it goes back to desktop and everything is OK
    I have Windows ME system.
    This is on a fresh install of ME.I have spybot installed and have used these programs many times together.I seen where this was posted before and no real solution.Any idea's??It is a gateway,128mb's ram.This system runs great,just wondering about this small problem/
     
    Last edited: Sep 10, 2004
  2. imAMERICAN

    imAMERICAN Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Posts:
    3
    THIS IS HAPPENING TO ME TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  3. smiddy

    smiddy Registered Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Posts:
    26
    Okay Win ME is not known as the most stable system But first of all try uninstalling the program and reinstalling as it may be a Corrupt file i had this same problem with ATI Drivers beleive it or not but a reinstall may fix it if not you could use other programs like Ad aware or Spybot SD

    Spybot SD
    http://beam.to/spybotsd

    Ad aware
    http://www.lavasoftusa.com

    Hope this helps Fix your problems

    Smiddy
     
Thread Status:
Not open for further replies.