blaster lauching windows installer problem--help

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by pauld, Oct 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pauld

    pauld Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Posts:
    3
    HI! This is the first time that this has happened and I need help with the registry to unhook the ms- installer from spyware blaster.

    For some reason when I launch spyware blaster is launches the microsoft office pro installer and then also launches spyware blaster. If I quit the installer then all is fine. so there must something in the registry that is linking these two together. Where in the registry would I look for this?

    I tried running CCleaner and System Mechanic registry fix but no cigar :)
    I also tried uninstalling blaster and deleting the folder in Program_files.

    Can someone help me with this as its a nussance.

    Thanks

    Paul D
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. pauld

    pauld Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Posts:
    3
    HI! Thanks for responding. I used it but it still keeps coming back. I also rebooted and tried again and still the same.

    Paul
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  5. pauld

    pauld Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Posts:
    3
    HI! I will try it out and let you , thanks for replying :)

    Paul
     
  6. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    U are quite welcome and good luck. :)




    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.