Bitlocker - how do I tell if it's working?

Discussion in 'other software & services' started by Hungry Man, Dec 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hungry Man

    Hungry Man Registered Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Posts:
    9,148
    I set up bitlocker and it said it needed to verify my computer could work with it first and I should restart. So I restarted, it prompted me for my password, and it continued.

    But nothing's popped up or anything... I don't see how it can have encrypted my entire drive already.

    Under the manager it says C: BitLocker Disabled. But when I restart I need the password...

    EDIT: I restarted - no password prompt this time. I'm going to set it up again...
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,622
    Location:
    Ontario, Canada
  3. Hungry Man

    Hungry Man Registered Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Posts:
    9,148
    Whoops, forgot about this.

    I restarted and the password was gone. Set it up again and it's working now.
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,622
    Location:
    Ontario, Canada
    Good to know you got it working! ;)

    TH
     
  5. Hungry Man

    Hungry Man Registered Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Posts:
    9,148
    Yep, very happy with the results. I notice no performance changes at all actually.

    Thank you anyways for the link.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.