Bitdefender Antivirus Free - English GUI

Discussion in 'other anti-virus software' started by PaulBB, Dec 23, 2012.

  1. phyniks

    phyniks Registered Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Posts:
    258
    For IRAN you should be offline during the Installation and the English version will be installed.....I ve had tried that before,maybe this tip works for other regions....
     
  2. guest

    guest Guest

    Well, I never had any log button issue while most people do. The bugs I had were the real-time protection suddenly turned off and I had to re-boot to put it back on. And the OD scans wouldn't finished. It was like pending forever.

    It's hard to say thanks if the product doesn't work as we expected, even if the product is free. The bugs are quite fatal for the program to be called usable at all. And not that the paid versions don't have bugs anyway.
     
  3. FleischmannTV

    FleischmannTV Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,094
    Location:
    Germany
    The commercial products are bloated monstrosities, I'd choose the free version over them any day. I'd even use the free version, if it did cost money and the commercial versions were free.
     
    Last edited: Dec 18, 2013
  4. Joxx

    Joxx Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Posts:
    1,522
    Being robbed is free.
    Thank you mr. burglar.
     
  5. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    That's the most broken and stupid way of thinking. So, if it's free, you have to eat all the manure they serve you? That is especially flawed where free and paid programs have cross featured stuff. For example avast!, AVG, AVIRA, all these share same features in all versions. So if crap is feed to free users, paid users are also affected. So, in best interest of the developer to satisfy paid users, they will try to fix stuff that free users complain about.

    That's one of the main benefits of running a free program as a developer. Free users often want to give something in return so they report bugs more often, where paid users sort of just expect the app to work perfectly, after all they paid for it.
     
  6. Sm3K3R

    Sm3K3R Registered Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Posts:
    528
    Location:
    Wallachia
    This one is a little over ,BD does not steal anything it protects your stuff even if it s free.
    As i ve said ,do not use it.

    Being robbed is not free ,the guy leaves your house with stuff.That stuff is them sold.I see nothing free in this chain of action. :)
     
  7. Joxx

    Joxx Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Posts:
    1,522
    Didn't you read my previous post?
    This excuse for a program rendered my machine useless. If I didn't have a backup strategy I would have lost my personal files and settings.
    What's your problem besides simple mindedness?
     
  8. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,298
    That's the way Bitdefender free keeps malware away from your computer. :D

    Furthermore I agree that I won't ever buy a software if the freeware is full of bugs. No way. BTW: Iulika, where are you?
     
  9. dansorin

    dansorin Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Posts:
    236
    Location:
    EU
    i remember one of Iulika's first posts: "we as the developer know best what you need". but he quickly saw that he was wrong, not the rest of the crowd here. and, with the always-coming-back bugs of BDF, it no surprise he disappeared...
     
  10. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    I left BD free to try Panda AV free. The logs button was getting on my nerves.

    Ice
     
  11. agreste

    agreste Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Posts:
    14
    I left BD free to try qihoo 360
     
  12. Joxx

    Joxx Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Posts:
    1,522
    I left BD free to try Comodo AV
    Let's see if I finally finish my sig
     
  13. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    FYI...
     
  14. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    It would be nice to have some input here:)
     
  15. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,959
    That's been the problem all along for about a year now.. no real communication and some unfixed issues that linger forever...
     
  16. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,298
    Autoquarantine killed a no-cd-patch. After restoring the file (logs button was working) it was autoquarantined once again so I had to restore it twice. I hope it's really excluded now. :blink:
     
  17. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,959
    You're actually trying it again? :D
     
  18. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,715
    Location:
    Toronto Canada
    Glutton for punishment.;)
     
  19. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,298
    ... yes and the logs button is still working. :shifty: :D
     
  20. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,959
    If it's still working in 2 weeks, I'll believe it's fixed. :)
     
  21. waters

    waters Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Posts:
    957
    No problems here for ages.I keep trying others but keep coming back to this,i find it by far the best for me
     
  22. Diver

    Diver Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Posts:
    1,444
    Location:
    Deep Underwater
    I just tried this AV on Win7 pro. It lasted a few hours before I could not bring up the interface at all.

    Yes, for anyone who remembers, I am still alive.
     
  23. WildByDesign

    WildByDesign Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Posts:
    2,587
    Location:
    Toronto, Canada
    I remember Diver from years ago. Although if I remember correctly, under a previous username of mine, I recall frequenting the firewalls forum and seeing you there more often at the time. Or I could be wrong and my memory is not what it used to be.
     
  24. Diver

    Diver Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Posts:
    1,444
    Location:
    Deep Underwater

    You are correct. I have been visiting here lately to catch up on AV developments, which I had largely ignored for some time.
     
  25. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,298
    After 1 week it's still working. :ninja: ;)
     
    Last edited: Dec 29, 2013
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.